Katarzis

THE ANSWERS (A válaszok)-egy videó, ami téged is elgondolkodtat az életedről

2016. február 26. - Katarzis blog

   Álmodtatok már a saját halálotokról? Én soha, de akik átélték ezt, egyáltalán nem érezték ijesztőnek.  "Álmomban ez természetes volt, mint az, hogy reggel felkelek és elindulok a munkába. Csak ott nem siettem sehová."

  Először azt hittem, ez a többszörösen díjazott kisfilm is a halál utáni életről szól. Pedig nem!  Épp hogy az mostani életünkre hívja fel a figyelmet, elsősorban a döntéseink fontosságára és a birtokunkban lévő, de tudomásul nem vett értékekre. A mondanivalóját többféleképpen is lehet értelmezni, de maga a film sallangmentes, az emberi kíváncsiságot hitelesen bemutató 8 perces alkotás.

 Egy végzetes balesettel kezdődik, de ezzel nincs mindennek vége (igaz, nem is tudhatjuk biztosan, hogy ez már a halál vagy csak egy álom esetleg eszméletvesztés), a létezés folytatódik, egyelőre még csak a múlt tisztázásával, főhősünk -visszatekintve a földi életre-azonnal hiteles és pontos választ kap minden feltett kérdésére, legyen az hétköznapi vagy akár komolyabb, sorsdöntő dolgokkal kapcsolatos.

 

The answers

 

  Te mit kérdeznél az életedről a mindentudó fénytől, ha már vége ennek a felvonásnak?

És ha nem vársz addig, hanem már most most felteszed magadnak, milyen válaszokat kapnál?

 

(Ha nem jelenik meg automatikusan a magyar felirat, a videó jobb alsó sarkában tudod beállítani. )

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása