Katarzis

Sajtos csirkemell szeletek őzgerincformában

2016. június 09. - Katarzis blog

Egy egészen különleges, mégis nagyon egyszerű recept, melynek annyi a lényege, hogy a rántott csirkemell szeleteket zsemlemorzsa helyett reszelt sajtba mártjuk, és nem serpenyőben, olajban, hanem egymásra rakva őzgerincformában sütjük meg. Az alapreceptet adom most közre, ami így, ahogy van is…

Tovább

Omlós habos pite eperrel, vaníliás tejfölkrémmel

Eredetileg banánnal készítettem, de már akkor tudtam, hogy ez a sütemény eperrel talán még fenségesebb lesz. Valami hihetetlenül omlós tészta-alap, eperdarabok vaníliás tejföllel (amire azt a visszajelzést kaptam: "anyu, ennek nagyon finom a krémje"), végül édes tojáshab; a négy finomság egyvelege…

Tovább
süti beállítások módosítása