Katarzis

Esküvőre készülőknek!

2015. január 23. - Katarzis blog

A következő bejegyzésem elsősorban a Kárpátalján élőknek szól, azon belül is azoknak, akik a közeli vagy távolabbi jövőben házasságra kívánnak lépni szívük választottjával, vagy mint szülők, barát lesznek részesei a boldog egybekelésnek.

 

    Kedves ismerősöm, Sándor, tavasz végén kezdte el az őszre kitűzött esküvője megszervezését.  Egy ilyen munka csupa izgalomnak és élvezetnek tűnhet a kívülállónak, (és természetesen lehet akár is az), amíg rá nem jövünk, hogy azt sem tudjuk, honnan induljunk, kit hol keressünk, és ha már kezünkben is van néhány telefonszám, akkor sem pipálhatunk még ki semmit, mert hónapokkal előre le van foglalva a legtöbb terem, a pincérek, a ceremóniamester stb., akik eredetileg szóba jöhettek. 

    Nekik sem okozott kevés fejtörést megtalálni a megfelelő embereket, de végül tökéletesre sikeredett minden, ezt bizton állítom, mivel részese lehettem ennek a csodálatos eseménynek.

     A keresgélés, szervezés, tárgyalások alatt a vőlegény minden információt összegyűjtögetett és mire minden készen volt a nagy napra, párhuzamosan egy weboldal is megszületett, amelyen helyet kapnak  vőfélyek, zenészek, fodrászok, virág-  és tortakészítők  és még sorolhatnám, hiszen ezen kívül még nem egy-két személy és dolog szükséges egy tökéletes esküvőhöz, akkor is, ha az nem egy több száz fős  lagzi, csak egy szűk családi és baráti körben megült áldott esemény.

      A weboldal nem csupán a  kárpátaljai esküvői szolgáltatók gyűjtőhelye, találhatunk ötleteket minden témában, ami az esküvő kapcsán felmerül az érintettekben.

    Milyen legyen a frizurám?

    A vőlegénynek is  van szüksége kiegészítőkre?

   Mire érdemes odafigyelni, ha mégis megkockáztatom a leány-, legénybúcsút?

 

     A menüben egy térkép is található, ami mutatja a hozzánk legközelebb eső szolgáltatókat, mindegyik szektor külön színnel jelölve, a jelölésre kattintva, megkapjuk a nevet, akiről a weboldalon bővebben is olvashatunk, és akár azonnal felvehetjük vele a kapcsolatot, hiszen email-cím, telefonszám minden elérhetőség  ott van, semmi nincs elrejtve az oldalon.  Némelyik szolgáltató egész gazdag képgalériával mutatja be, mit kaphat az őket választó jegyespár.

     A weboldal egyedi a maga nemében, hiszen ukrajnai esküvői szolgáltatókat mutat be, de magyar nyelven, elsősorban a kárpátaljaiakat  segítve ezzel.

     Az oldal folyamatos bővítés alatt áll, egyre több szolgáltató elérhetőségét osztja meg.  A téli időszakban nem igazán volt fókuszban az esküvő-téma, de én is azt ajánlom, érdemes mindent idejében lefoglalni, pincér ismerőseimnek már októbertől be van táblázva a ránk következő nyár szinte összes hétvégéje.

     Én úgy érzem, egy ilyen weboldal nagy segítség, megmutatja az első lépéseket,  megkönnyíti a szervezést, kiküszöböli a sok  felesleges utánajárást, és ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy a nagy nap tényleg olyan legyen, amilyennek az  ifjú pár szeretné.

     Kattints a linkre és kezdj el álmodozni!

     http://www.lagzi.com.ua/

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása