Katarzis

"A visszatérés"

2016. május 08. - Katarzis blog

 

A-visszatérés-600x338.jpg Kép: Natalia Chernysheva

 

 

  Rohan az idő. Nem is olyan régen, 14 évesen mentem el otthonról, egyes-egyedül egy másik országba, és minden hazatérés valahogy úgy zajlott, mint ebben a kisfilmben. Mintha csak tegnap lett volna... Most meg nézek szét, ez tényleg velünk történik, hogy már érettségizik a lányom?! Még pislogok néhányat és lassan én leszek az a picike anyóka ott a finom leveskéjével. És akkor már én leszek az, aki valakit mindig hazavár. 

 

Kedves Nagy Utazó!

 Hogy menni kell, az az élet rendje, ennél csak az fájdalmasabb, ha soha semmi nem változik! De attól kezdve, hogy először útra kelsz, egy különleges képesség birtokosává válsz: a legunalmasabb hétköznapot is ünnepnappá, Anyák napjává tudod változtatni azok számára, akik benned látják életük értelmét.  Élj vele, ahányszor csak lehetőséget kapsz rá! Ilyenkor ismét gyermek lehetsz egy napra, egy estére, egy félórára. 

Ugye te is magadra ismersz ebben a rövid animációs kisfilmben?

 

Le retour from Natalia Chernysheva on Vimeo.

 

 

    Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod a barátaiddal is. Ha követni szeretnél és még több érdekes és hasznos dologról olvasni, csatlakozz a Katarzis Facebook oldalához.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása