Katarzis

Népszerű ballagási idézetek. De vajon ki a szerző?

2016. június 03. - Katarzis blog

Ezek a napok a világ minden táján sok diák számára egy korszaknak a végét jelentik. A középiskolások már elballagtak, és az elkövetkező hetekben a végzős nyolcadikosok is búcsút vesznek iskolájuktól, tanáraiktól és egymástól.

ballagas_idezetek.jpg

A nagy bölcsességek csereberéjének az ideje ez. Az útravalók, amit ilyenkor kapunk, részben az előttünk álló -nem könnyű, de lehetőségekkel teli- felnőtt életre próbál felkészíteni, másrészt az átélt emlékeket szépíteni meg és teszi felejthetetlenné.

 10 népszerű idézetet mutatok most, mellyel ilyenkor, ballagás idején a megszokottnál is gyakrabban találkozhatunk, ünnepi műsorokban hangzanak el, fényképek hátoldalára firkantják, emléklapokra, ajándékokra nyomtatják aranybetűkkel. 

De vajon tudod is, hogy  kiktől származnak ezek a mondatok? Kattints a képre és máris láthatod a szerző nevével kiegészítve. A blog facebook-oldalán egy albumban minden képet megtalálsz, bátran megoszthatod.

Játék indítása

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása