Katarzis

Ennyi elég egy gyerekrabláshoz?

2015. május 04. - Katarzis blog

 

Ennyi elég egy gyerekrabláshoz?

 

  Kedves Szülők!

 Biztosak vagytok benne, hogy kellőképpen felvilágosítottátok gyermekeiteket, hogy óvakodjanak az utcákon, tereken és mindenhol az idegen emberektől? Tényleg tudják, mennyire veszélyes nemcsak elmenni egy idegennel, de hosszadalmas beszélgetésbe is elegyedni valakivel, aki nem a közeli ismerősük?

YoeySalads, a vicces videóiról ismert YouTube-humorista ezúttal  kisgyermekekkel végez kísérletet: kideríti mennyire óvatosak, meddig tartják magukat a szülői intéshez, hogy ne álljanak szóba ismeretlenekkel.

A férfi  először a játszótéren ülő anyákhoz megy oda, elmagyarázza nekik, hogy miről van szó, és engedélyt kér arra, hogy letesztelje a gyermekek óvatosságát. Az anyák biztosak benne, hogy a gyermekük nem fog bedőlni semmilyen trükknek.

Az eredmény sokkoló. A férfi egyszerűen odasétál a gyerekekhez, mutat nekik egy nagyon aranyos kiskutyát, kéri, hogy találják ki a nevét, majd rövid beszélgetés után azt ajánlja, még több kiskutyát mutat, ha a gyermek vele megy. Ők pedig félelem nélkül indulnak az idegen férfival megnézni az aranyos kutyusokat.

 

Azt hiszem, nagyon tanulságos videó!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása