Katarzis

Zseniális, ahogyan Gálvölgyi elszavalja a Bulibárót

2015. július 23. - Katarzis blog

 Én már a Szomorú szamuráj-on is a hasam fogtam a nevetéstől. Nem épp az Ámokfutók számától, az nem váltott ki belőlem ilyen látványos katarzist, bár igaz, hogy jó buli a 90-es években nem mehetett le nélküle. Amiért nemrég ismét fókuszba került ez a dal, az Szilágyi Csengének köszönhető, aki prózai változatban adta elő, na de nem is akárhogyan!

És itt nem volt vége! A VERS MINDENKIÉ sorozat sokak örömére folytatódott.

Nemsokára jött Csuja Imre előadásában az UFO örökzöld slágere, a Napolaj.

És most itt van Gálvölgyi János verselése, Pixa & Kis Grófo felvételével, a Bulibáróval, amit amúgy az idei év legjobb mulatós slágerének tartanak. 

Gálvölgyi: Bulibáró

 

Nézd meg a videókat, zseniális, amit a színészek kihoztak ezekből a dalszövegekből. Úgy lesz érdekes, ha ismered az eredeti számokat is, az eredeti előadásban. Ezért a bejegyzés végére azokat a videókat is beillesztettem.

 

Hogy tetszett? Ugye, hogy nagyszerű színészeink vannak!

Tökéletesen egyetértek az egyik youtubos-hozzászólóval:

"...ha lesz még pár ilyen színvonalú videó, azon se csodálkoznék, ha sokan ettől kapnának kedvet, hogy elkezdjenek (igazi) verseket hallgatni nagy színészeink előadásában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása